Services

Services

Repareren

Onze vakkundige monteurs repareren en onderhouden alle merken lasapparatuur, plasmasnijders en autogeensets. Ook behoort het inruilen van uw oude of defecte machines tot de mogelijkheden.

Keuringen

Goed onderhouden en veilige apparatuur is van groot belang voor uw medewerkers en het behoud van uw machines en gereedschappen. En niet onbelangrijk, u voldoet aan de regels van de ARBO wet.

Magazijn

Heel veel artikelen zijn standaard op voorraad in ons magazijn! Voorraad artikelen die voor 15.00 uur besteld zijn, worden de volgende dag nog geleverd! Bent u in de buurt, zelf afhalen kan ook.​

Advies op maat

Graag adviseren wij u bij al uw vragen op lasgebied! Ook is het testen of huren van apparatuur geen probleem. Zo kunt u er achter komen welk apparaat het beste bij u past.​

Verhuren

Heeft u tijdelijk extra capaciteit nodig? Het huren van een machine komt steeds vaker voor. Door een machine, zoals lasapparatuur of plasma-snijapparatuur, te huren heeft u op korte termijn extra capaciteit. U kunt bij Bedrijf X complete lasapparatuur of plasma-snijapparatuur huren inclusief gas, transportwagen, reduceerventiel, slangpakket, etcetera voor 1 week/1 maand of langer.

Vooraf is de prijs bekend, zodat u precies weet wat de kosten zijn. Alles is in overleg bespreekbaar. Bent u achteraf zo enthousiast over de apparatuur en u wilt overgaan tot koop dan is dit uiteraard mogelijk. De prijs van de verhuurtermijn verrekenen wij dan.

Validatie & kalibratie

Ook is het mogelijk, indien noodzakelijk, om door onze specialisten het valideren en kalibreren van de apparatuur uit te voeren. Vaak kan dit gelijktijdig met de afspraak voor het preventief onderhoud. De NEN-EN-IEC 60974-4 is de Europese norm welke hogere elektrische eisen heeft dan de NEN 3140 en is heel specifiek voor booglassen. Een keuring enkel volgens de NEN 3140 is dan niet meer toereikend. Wettelijk verplicht is de richtlijn voor staalconstructies, de EN 1090-1. Onderdeel hiervan is de EN ISO 3834 norm, die zich richt op lasverbindingen. Wil je aan de norm van EN 1090 voldoen en val je onder de uitvoeringsklasse 2, 3, of 4, dan moet je als bedrijf je lasapparatuur laten controleren op elektrische veiligheid en functionaliteit conform de eisen in de IEC 60974-4.

demo's op locatie

U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen in onze showroom aan de Adres X te Woonplaats. De nieuwste modellen van EWM, Weldkar en ESAB kunt u hier bekijken. Wilt u zelf een bepaald type testen, dan kan dat in ons Demo Center.

Maak vooraf even een afspraak, dan zorgen wij dat de apparatuur klaar staat. 

Webshop & Contact

Bestel uw producten online

Bestel uw gewenste producten eenvoudig & snel in onze webshop.

Vragen?

We helpen je graag. We zijn op werkdagen bereikbaar tussen 07.00 en 17.30 uur.

CONTACT

Adres X Woonplaats

Info@bedrijf-x.nl

+31(0)314-625960

Bedrijf X

Wie zijn wij?
Contact
Algemene voorwaarden
Privacy beleid
Disclaimer

Laatste nieuws

 © 2022 Bedrijf X | Ontworpen door Liza Jolink

Chat openen