Over bedrijf x

Bedrijf X is een lastechnische groothandel in woonplaats met een compleet assortiment lasapparatuur en lasbenodigdheden. Als lasexpert, met 30 jaar ervaring in de sector, vinden wij service, kwaliteit en innovatie erg belangrijk. Door de samenwerking met toonaangevende merken als EWM en ESAB lasapparatuur en Victor Thermal Dynamics plasmasnijders, leveren wij apparatuur voorzien van de nieuwste lasprocessen. 

Snelle levering

Levering uit voorraad

Compleet & uitgebreid assortiment

Online webshop

Deskundig advies

DE AFDELING REPARATIE & ONDERHOUD​

De afdeling reparatie & onderhoud zorgt voor het onderhoud, reparaties, de jaarlijkse keuringen, validatie en kalibratie van uw apparatuur. De lasspecialisten geven u graag lastechnische ondersteuning. Door optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden van de apparatuur met de juiste instellingen en geschikt lastoevoegmateriaal is het resultaat optimaal. En dat is waar het uiteindelijk omgaat.

Wij zijn op zoek naar...

Een service-/onderhoudsmonteur, ofwel een servicetechnicus, ofwel een alleskunner! Door groei is er binnen onze technische dienst een plek vrijgekomen voor een fulltime/parttime service-/onderhoudsmonteur.

Webshop & Contact

Bestel uw producten online

Bestel uw gewenste producten eenvoudig & snel in onze webshop.

Vragen?

We helpen je graag. We zijn op werkdagen bereikbaar tussen 07.00 en 17.30 uur.

CONTACT

Adres

Info@bedrijf-x.nl

Telefoonnummer

Bedrijf X

Wie zijn wij?
Contact
Algemene voorwaarden
Privacy beleid
Disclaimer

Laatste nieuws

 © 2022 Bedrijf X | Ontworpen door Liza Jolink

Chat openen